Ραγδαίες Τεχνολογικές Εξελίξεις· Αλλαγή στον «Χάρτη» της Αγοράς Εργασίας!

 DIVANI CARAVEL HOTEL, Λ. Βασ. Αλεξάνδρου 2 DIVANI CARAVEL HOTEL, Λ. Βασ. Αλεξάνδρου 2
27 Νοεμβρίου 2019

Τις επιπτώσεις της τεχνολογικής καινοτομίας στην αγορά εργασίας παρουσίασαν οι Ομιλητές που συμμετείχαν στο HR Forum: «Η Τεχνολογία Διαφοροποιεί το Εργασιακό Περιβάλλον». Το Forum που διοργάνωσε η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Mediterranean College, διεξήχθη την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019, στο Divani Caravel Hotel, στο πλαίσιο του Employability Fair 2019.

Στο panel της εκδήλωσης συμμετείχαν HR Managers Κορυφαίων Εταιρειών, και πιο συγκεκριμένα οι κ.κ. Βαγγέλης Τσαλιαγκός – Senior HR Manager της Wind, Γρηγόρης Ντοβίνος – Τeam Leader, Permanent Placement Division της Adecco, Μαίρη Καλογεροπούλου – Team Leader & Permanent Placement της ManpowerGroup και Αναστασία Αναστασοπούλου – Head of Talent Acquisition της Accenture. Τον συντονισμό της συζήτησης ανέλαβε ο Δρ. Πάρης Λιανός, Head of Business School του Mediterranean College.

Οι Ομιλητές σκιαγράφησαν την κατάσταση της αγοράς εργασίας στην Ελλάδα σήμερα και επικεντρώθηκαν στο πώς οι ραγδαίες τεχνολογικές αλλαγές θα την επηρεάσουν  στο άμεσο μέλλον. Υπογράμμισαν ότι το ζητούμενο, πλέον, είναι η δυνατότητα του εργαζομένου να εξελίσσεται και να βελτιώνεται καθόλη την επαγγελματική του καριέρα, καθώς το περιβάλλον εργασίας γίνεται ολοένα και πιο δυναμικό & ανταγωνιστικό.

Η βασική προτροπή των στελεχών στους συμμετέχοντες της εκδήλωσης, ήταν να ανοίξουν το βλέμμα τους στο μέλλον και να είναι έτοιμοι να απασχοληθούν σε νέους τομείς, που δεν υπάρχουν σήμερα, και που μπορεί να μην έχουν καμία σχέση με τις αρχικές τους σπουδές. «Το ζητούμενο είναι να έχετε τις δεξιότητες εκείνες που θα σας επιτρέψουν να είστε ευέλικτοι», τόνισαν οι ομιλητές, ολοκληρώνοντας, με επιτυχία, το άκρως ενδιαφέρον Forum.

Ενημερωθείτε σήμερα για τα αναγνωρισμένα Bachelor’s και Master’s που προσφέρονται από τη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Mediterranean College, σε συνεργασία με το TOP10 University of Derby (@Management Studies).

2019-11-27 2020-09-23 Ραγδαίες Τεχνολογικές Εξελίξεις· Αλλαγή στον «Χάρτη» της Αγοράς Εργασίας!