Απόψεις Συνεργατών

employability-week-nov17b

Ιωάννα Κουνούπη Randstad Hellas SA

«Οι αυξανόμενες απαιτήσεις στην αγορά εργασίας καθιστούν την εξειδικευμένη και συστηματική ανάπτυξη των δεξιοτήτων των εργαζόμενων απαραίτητη. Τα στελέχη που εργάζονται καθώς και εκείνα που βρίσκονται σε αναζήτηση του επόμενου βήματος στην καριέρα τους, οφείλουν να ενημερώνονται για τις τάσεις στην αγορά εργασίας, να επικαιροποιούν τις γνώσεις τους και να αναπτύσσουν τις επαγγελματικές τους δεξιότητες. Αυτή είναι μία αξιόπιστη μέθοδος η οποία καθιστά ένα στέλεχος απασχολήσιμο και ελκυστικό σε μία ανταγωνιστική αγορά εργασίας»

Ιωάννα Κουνούπη
Randstad Hellas SA
Branch Manager
Business Support & Industrial Specialty

Παπαδοπούλου Ανδρομάχη Θεατρολόγος-Ηθοποιός

Η παιδαγωγική εκπαίδευση για να είναι γόνιμη και ανταγωνιστική στη σύγχρονη αγορά εργασίας οφείλει να περιλαμβάνει και παράπλευρες μορφές παιδευτικής διαδικασίας. Η ένταξη του θεατρικού παιχνιδιού στο Παιδαγωγικό τμήμα του Κολλεγίου βοηθά τους σπουδαστές να κάνουν ένα παραπέρα βήμα αυτογνωσίας, αλλά και να αποκτήσουν ένα ισχυρό εφόδιο εναλλακτικής μορφής εκπαίδευσης.

Παπαδοπούλου Ανδρομάχη
Θεατρολόγος-Ηθοποιός

Εμμανουέλα Συφναίου, Product Manager La Roche-Posay at L’Oreal

Εκτός από τις γνώσεις που αποκτά κάποιος μέσω του πτυχίου ή/και του μεταπτυχιακού, εξίσου σημαντικές είναι και οι επαγγελματικές δεξιότητες στη σημερινή ιδιαίτερα δύσκολη και ανταγωνιστική αγορά εργασίας. Κατά συνέπεια, η κατοχή επαγγελματικών πιστοποιήσεων αποτελεί, όχι μόνο κομμάτι της δια βίου εκπαίδευσης, αλλά βασικό προσόν κάθε υποψήφιου. Εμπλουτίζουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες και μπορεί να αποτελέσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Εμμανουέλα Συφναίου
Product Manager La Roche-Posay at L'Oreal

companies HRMKO

 

 

Χορηγοί Επικοινωνίας

xorigoi epikoinonias

 

mc banner trust site-employability
mps banner employability site