Νέα - Ανακοινώσεις

slider employability site

Νέα - Ανακοινώσεις

Κορυφαίοι εργοδότες αναζητούν νέους συνεργάτες

employability-header

 

 

 

Mediterranean College

Employability Fair 2017

 Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017(11π.μ - 8μ.μ)

Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων

 

Κορυφαίοι εργοδότες αναζητούν νέους συνεργάτες.
Μήπως είσαι εσύ ένας από αυτούς;

 

Δήλωσε ΤΩΡΑ ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή

Μια από τις μεγαλύτερες Εκθέσεις Καριέρας (σε επίπεδο Κολλεγίων) που έχουν πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα, διοργανώνεται για 5η συνεχή χρονιά από το Mediterranean College.

Το Employability Fair 2017, η διοργάνωση- θεσμός για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας των νέων της χώρας μας που πρώτο θεσμοθέτησε το Mediterranean College,  θα λάβει χώρα την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου από τις 11π.μ. έως 8μ.μ. στην Αίθουσα Δ10 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων με τη συμμετοχή κορυφαίων εταιρειών:

OTE, ΠΕΙΡΑΙΩΣ DIRECT SOLUTIONS, NOVA-FORTHNET, GRECOTEL, WIND, YES HOTELS, ATTICA, ISON PSYCHOMETRICA, PUBLIC, STARBUCKS, TGI FRIDAYS, DHL, MEDIAMRKT, ΠΛΑΙΣΙΟ, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, TUI, WURTH, EXPEDIA, ORPHEE BEINOGLOU, ICAP, SUPER MARKET ΚΡΗΤΙΚΟΣ INTERAMERICAN, ΕΑΒ, FARANTOURIS, MANPOWER, METLIFE, ADECCO, ENTRUST, ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, EXCELLENTIA, FAMAR, GRAND THORNTON, TRENKWALDER, ΑΓΚΑΛΙΑ, ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, AIESEC, PRINTEC.

Στο πλαίσιο διεξαγωγής του Employability Fair 2017, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω Παράλληλες Εκδηλώσεις:

  • CV Centre & Career Counselling - powered by ISON Psychometrica:  δωρεάν τεστ αξιολόγησης, συμβουλευτική καριέρας και δημιουργία βιογραφικού.
  • Open Seminars: διεξαγωγή 6 θεματικών master-classes σε θέματα αιχμής από τους κορυφαίους της αγοράς (Αμφιθέατρο Αθήνα 9,84). θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.
  • Διαγωνισμός Υποτροφιών: κλήρωση 10 υποτροφιών σε μεταπτυχιακά και προγράμματα επαγγελματικής εξειδίκευσης του Mediterranean College.


Αξίζει να σημειωθεί ότι, 38 κορυφαίες εταιρείες συμμετείχαν στο περσινό  Employability Fair 2016, ενώ  περισσότεροι από 1500 επισκέπτες προσήλθαν στο χώρο διοργάνωσης και κατατέθηκαν πάνω από 8000 βιογραφικά.  

 


Δήλωσε κι εσύ ΣΗΜΕΡΑ τη συμμετοχή σου σε μια από τις μεγαλύτερες Εκθέσεις Καριέρας που διοργανώθηκαν ποτέ στην Ελλάδα από Κολλέγιο.

 

Mediterranean College-5ο Employability Fair

 

Ένας κόσμος γεμάτος ευκαιρίες ενωμένος μαζί σου!

 

Κορυφαίες εταιρίες συμμετείχαν στο 8o Employability Week

Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή πολλών φοιτητών του Κολλεγίου, ολοκληρώθηκε η 8η Εβδομάδα Απασχολησιμότητας (Employability Week) που διοργάνωσε τo Mediterranean College, στις 7-11 Μαρτίου 2016.

Περισσότερα...

Ομιλία με θέμα: «Συνεργασία προπονητή- φυσικοθεραπευτή για την προετοιμασία αθλητή»

Στο πλαίσιο του 8ου Employability Week

 

Στο πλαίσιο του 8ου Employability Week, η Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας (School of Health Professions) του Mediterranean College διοργάνωσε ομιλία με θέμα «Συνεργασία προπονητή- φυσικοθεραπευτή για την προετοιμασία αθλητή». Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην Αιθ. physiolab του Mediterranean College και εισηγητής ήταν ο Κος Μύρκος Άρης, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής.

Περισσότερα...

Εκπαιδευτική Επίσκεψη στην ΕΛΤΡΑΚ

Στο πλαίσιο του 8ου Employability Week

 

Εκπαιδευτική επίσκεψη στην εταιρία Ελτράκ, αποκλειστικό αντιπρόσωπο της Caterpillar στην Ελλάδα, πραγματοποίησαν, την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016, οι Σχολές Διοίκησης Επιχειρήσεων & Μηχανικών του Mediterranean College, στο πλαίσιο της 8ης Εβδομάδας Απασχολησιμότητας (Employability Week) του Κολλεγίου.

Περισσότερα...

Βιωματικό σεμινάριο με θέμα την ένταξη μουσικών δραστηριοτήτων στην εκπαιδευτική πρακτική

Στο πλαίσιο του 8ου Employability Week

 

Στο πλαίσιο της 8ης Εβδομάδας Απασχολησιμότητας (Employability Week) του Mediterranean College, πραγματοποιήθηκε από τη Σχολή Εκπαίδευσης του Κολλεγίου, την Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016, βιωματικό σεμινάριο με θέμα την ένταξη μουσικών δραστηριοτήτων στην εκπαιδευτική πρακτική, με εισηγήτρια την κυρία Χριστιάνα Αδαμοπούλου, Εκπαιδευτικό Μουσικής και Μουσικοθεραπεύτρια ΜΑ.

Περισσότερα...

companies HRMKO

 

 

Χορηγοί Επικοινωνίας

xorigoi epikoinonias

 

mc banner trust site-employability
mps banner employability site