Νέα - Ανακοινώσεις

20180507-employability-slider

Νέα - Ανακοινώσεις

Οι τάσεις στην αγορά των Mobile Devices

Στο πλαίσιο του 6ου Employability Week, η Σχολή Πληροφορικής του Mediterranean College διοργάνωσε με επιτυχία, την Πέμπτη 5 Μαρτίου, ομιλία με θέμα «Οι τάσεις στην αγορά των Mobile Devices», που προσέλκυσε μεγάλο αριθμό φοιτητών και άλλων ενδιαφερόμενων.

Εισηγητής της συγκεκριμένης ομιλίας ήταν ο κ. Βασίλειος Βογκας, καθηγητής της Σχολής Πληροφορικής του Κολλεγίου και ιδρυτής της εταιρείας JinxSoft.

 

Ο κ. Βόγκας έκανε μιαν εκτενή παρουσίαση των τελευταίων τάσεων στην αγορά του λογισμικού για Mobile Devices. Παρουσίασε συγκεκριμένα στοιχεία που δείχνουν τη διαρκή ανοδική της πορεία και την πιθανή μελλοντική εξέλιξη. Τόνισε το γεγονός ότι πρόκειται για μιαν αγορά με μέλλον και ιδιαίτερες δυνατότητες ανάπτυξης.

 

Παράλληλα ανέφερε όλες τις απαιτήσεις για την ενασχόληση του ενδιαφερόμενου με την αγορά αυτή και πώς αυτές σχετίζονται με σύγχρονες σπουδές στην Πληροφορική, όπως αυτές στη Σχολή Πληροφορικής του Mediterranean College. Τόνισε δε, ιδιαιτέρως το γεγονός πως με μια μικρή επένδυση, μπορεί κάποιος να δημιουργήσει άκρως επιτυχημένα παιχνίδια και άλλα πακέτα λογισμικού. Το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων ήταν μεγάλο και το πλήθος των ερωτήσεων έδωσε έναυσμα για περαιτέρω συζήτηση στο συγκεκριμένο θέμα.

 

Σκοπός όλων των δράσεων που εντάσσονται στο Employability Week είναι να ενισχύσουν τις επαγγελματικές δεξιότητες των φοιτητών και αποφοίτων του Mediterranean College και να τους προετοιμάσουν για την είσοδό τους στη σύγχρονη απαιτητική αγορά εργασίας.