Νέα - Ανακοινώσεις

20180507-employability-slider

Νέα - Ανακοινώσεις

Εκπαιδευτική Επίσκεψη στην ΕΛΤΡΑΚ

Στο πλαίσιο του 8ου Employability Week

 

Εκπαιδευτική επίσκεψη στην εταιρία Ελτράκ, αποκλειστικό αντιπρόσωπο της Caterpillar στην Ελλάδα, πραγματοποίησαν, την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016, οι Σχολές Διοίκησης Επιχειρήσεων & Μηχανικών του Mediterranean College, στο πλαίσιο της 8ης Εβδομάδας Απασχολησιμότητας (Employability Week) του Κολλεγίου.

Τους συμμετέχοντες φοιτητές υποδέχθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρίας ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ελτράκ, κος Γεώργιος Κόλλιας, ο οποίος παρουσίασε την ιστορία και την επιχειρηματική στρατηγική της Eltrak Caterpillar στην Ελλάδα και τη Βουλγαρία.

Στη συνέχεια, έγινε παρουσίαση από στελέχη της εταιρείας της χρήσης επιχειρηματικών εργαλείων στην ανάπτυξη, διαχείριση και πρόβλεψη αναγκών-εκ μέρους των πελατών- ιδιοκτητών μηχανημάτων Caterpillar, επισημαίνοντας, έτσι, την ανάγκη για άμεση αντιμετώπιση αυτών εκ μέρους του εξειδικευμένου διοικητικού και τεχνικού προσωπικού της Ελτράκ.

Οι σπουδαστές της Σχολής είχαν την δυνατότητα με ερωτήσεις να εμβαθύνουν στη στρατηγική της εταιρίας, στη διαχείριση κρίσεων και τη διεθνή παρουσία της εταιρείας.


Οι εκδηλώσεις του Employability Week έχουν ως στόχο την ενίσχυση της απασχολησιμότητας των φοιτητών και αποφοίτων του Mediterranean College και είναι ειδικά σχεδιασμένες για τους τομείς σπουδών του Κολλεγίου: Διοίκησης Επιχειρήσεων, Τουρισμού και Φιλοξενίας, Πληροφορικής, Μηχανικών, Ψυχολογίας, Εκπαίδευσης και Φυσικοθεραπείας.

Για μια ακόμη φορά, κορυφαίες εταιρίες και οργανισμοί στηρίζουν την εβδομάδα Απασχολησιμότητας (Employability Week) του Mediterranean College, όπως οι: Hotel Brain, Astir Palace, ISON Psychometrica, Excellentia, ΕΛΤΡΑΚ-CAT, Skywalker, Αιγινήτειο Νοσοκομείο κ.α.