Νέα - Ανακοινώσεις

20180507-employability-slider

Νέα - Ανακοινώσεις

Κορυφαίες εταιρίες συμμετείχαν στο 8o Employability Week

Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή πολλών φοιτητών του Κολλεγίου, ολοκληρώθηκε η 8η Εβδομάδα Απασχολησιμότητας (Employability Week) που διοργάνωσε τo Mediterranean College, στις 7-11 Μαρτίου 2016.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 35 στοχευμένες δράσεις επαγγελματικού προσανατολισμού σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ειδικά σχεδιασμένες για τους τομείς σπουδών του Κολλεγίου: Διοίκησης Επιχειρήσεων, Τουρισμού και Φιλοξενίας, Πληροφορικής, Μηχανικών, Ψυχολογίας, Εκπαίδευσης και Φυσικοθεραπείας.

Κατά τη διάρκεια του 8ου Employability Week, φοιτητές και απόφοιτοι του Mediterranean College είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε σεμινάρια, να παρακολουθήσουν ομιλίες με χρήσιμη θεματολογία καθώς και να λάβουν μέρος σε εκπαιδευτικές επισκέψεις σε επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Για μια ακόμη φορά, κορυφαίες εταιρίες στήριξαν με την παρουσία τους την εβδομάδα Απασχολησιμότητας (Employability Week) του Mediterranean College, μεταξύ των οποίων και οι: Hotel Brain, Astir Palas, ISON Psychometrica, Excellentia, ΕΛΤΡΑΚ-CAT, Skywalker, Αιγινήτειο Νοσοκομείο κ.α.

Η Εβδομάδα Απασχολησιμότητας εντάσσεται στο πρωτοποριακό και ολοκληρωμένο Σχέδιο Απασχολησιμότητας του Mediterranean College (MC-Employability Scheme). Σκοπός του Employability Week είναι να ενισχύσει τις επαγγελματικές δεξιότητες των φοιτητών και αποφοίτων του Mediterranean College και να τους προετοιμάσει για την είσοδό τους στη σύγχρονη απαιτητική αγορά εργασίας.