Νέα - Ανακοινώσεις

20180507-employability-slider

Νέα - Ανακοινώσεις

Η μεγάλη Έκθεση Καριέρας του Mediterranean College που ενισχύει την απασχολησιμότητα των νέων

Με επιτυχία και με τη συμμετοχή πολλών επισκεπτών πραγματοποιήθηκε το 5ο Employability Fair του Mediterranean College. Η κορυφαία Έκθεση Καριέρας έλαβε χώρα την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι, με τη συμμετοχή 37 μεγάλων Ελληνικών, Πολυεθνικών Εταιριών και Οργανισμών:

OTE ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ DIRECT SOLUTIONS, FORTHNET, GRECOTEL, WIND, YES HOTELS, ATTICA, ISON PSYCHOMETRICA, PUBLIC, STARBUCKS, TGI FRIDAYS, DHL, MEDIAMRKT, ΠΛΑΙΣΙΟ, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, TUI, WURTH, EXPEDIA, ORPHEE BEINOGLOU, ICAP, SUPER MARKET ΚΡΗΤΙΚΟΣ INTERAMERICAN, ΕΑΒ, FARANTOURIS, MANPOWER, METLIFE, ADECCO, ENTRUST, ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, EXCELLENTIA, FAMAR, GRAND THORNTON, TRENKWALDER, ΑΓΚΑΛΙΑ, ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, AIESEC, PRINTEC.

Περισσότεροι από 1.000 νέοι και νέες συμμετείχαν στο Employability Fair 2017, πραγματοποίησαν συνεντεύξεις με εταιρίες της επιλογής τους, αξιοποίησαν τις δωρεάν υπηρεσίες συμβουλευτικής σταδιοδρομίας που παρείχε η εταιρία ISON PSYCHOMETRICA στο ειδικά διαμορφωμένο CV CENTER και παρακολούθησαν τα 6 θεματικά σεμινάρια στο Αμφιθέατρο του Ρ/Σ Αθήνα 984 από κορυφαία στελέχη της αγοράς.

Βασική φιλοσοφία του Mediterranean College είναι να ενισχύει την απασχολησιμότητα των φοιτητών του με κάθε δυνατό μέσο και να συμβάλλει ενεργά στη διαδικασία απόκτησης εμπειρίας και εύρεσης εργασίας. Το MC- Employability Fair αποτελεί μέρος του ολοκληρωμένου Σχεδίου Επαγγελματικής Ανάπτυξης & Αποκατάστασης (MC-Employability-Scheme), που μοναδικά έχει αναπτύξει το Mediterranean College από το 2012.

Στο πλαίσιο αυτό, το Mediterranean College είναι το μοναδικό Κολλέγιο στην Ελλάδα που:

  • Προσφέρει 140 δωρεάν σεμινάρια κάθε έτος, μέσω του θεσμού Education Festival
  • Διοργανώνει ετήσια Βραβεία Εκπαίδευσης Education Awards
  • Εξασφαλίζει επαγγελματική Δικτύωση με 500+ επιχειρήσεις & φορείς, μέσα από ποικίλες παράλληλες δράσεις
  • Διοργανώνει Ετήσιο Student Excellence Conference - Διεπιστημονικό Φοιτητικό Συνέδριο
  • Λειτουργεί οργανωμένο Career Office με ολοκληρωμένες υπηρεσίες επαγγελματικής ανάπτυξης & αποκατάστασης
  • Παρέχει ευκαιρίες πρακτικής άσκησης/μαθητείας /εθελοντισμού σε όλους τους φοιτητές του.