Νέα - Ανακοινώσεις

employability site slider

Νέα - Ανακοινώσεις

MC - Employability Week 2017-18

Εκδηλώσεις απασχολησιμότητας με επίκαιρα θέματα της αγοράς εργασίας, που ενισχύουν το βιογραφικό σου!

Αθήνα: 20 Νοεμβρίου-1 Δεκεμβρίου 2017

Δείτε ΕΔΩ το αναλυτικό πρόγραμμα (ημέρες και ώρες)

των εκδηλώσεων του MC-Employability Week 2017-18 στην Αθήνα.

Ομιλίες εξειδικευμένων στελεχών, σεμινάρια και workshopsμε χρήσιμη θεματολογία, εκπαιδευτικές επισκέψεις σε εγκαταστάσεις μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων, Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και εμπορικών επιχειρήσεων.

Αυτό είναι το θεματικό περιεχόμενο του προγράμματος της Εβδομάδας Απασχολησιμότητας του MediterraneanCollege Αθήνας (MC-EmployabilityWeek 2017-18), η οποία θα πραγματοποιηθεί από 20 Νοεμβρίου-1 Δεκεμβρίου 2017 στις εγκαταστάσεις του Κολεγίου, με την ευγενική υποστήριξη συνεργαζόμενων εταιριών.

Για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στην Αθήνα, συνεργάστηκαν και οι επτά (7) Ακαδημαϊκές Σχολές του MediterraneanCollege, προκειμένου να παρουσιάσουν ένα κύκλο εκδηλώσεων, ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ πάνω στα πλέον επίκαιρα θέματα της αγοράς εργασίας, που στόχο έχει να ενισχύσει την απασχολησιμότητα των φοιτητών και αποφοίτων του, βελτιώνοντας παράλληλα το βιογραφικό τους!

Οι εκδηλώσεις του EmployabilityWeekείναι ειδικά σχεδιασμένες για τους τομείς σπουδών του Κολλεγίου: Διοίκησης Επιχειρήσεων, Τουρισμού και Φιλοξενίας, Πληροφορικής, Μηχανικών, Ψυχολογίας, Εκπαίδευσης & Επαγγελμάτων Υγείας.

Για μια ακόμη φορά, κορυφαίες εταιρίες και οργανισμοί στηρίζουν την 10η -κατά σειρά- εβδομάδα Απασχολησιμότητας (MC-EmployabilityWeek 2017-18) του MediterraneanCollege Αθήνας, όπως οι: Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία, LMWConsulting, BritishCouncilGreece, Regeneration, PMIGreeceChapter, GenesisCoaching, Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας, CostaNavarino, Αναρρωτήριο Πεντέλης, Θεματικό Πάρκο Ευγένιου Τριβιζά, Ιππικός Όμιλος Βαρυμπόμπης, Κέντρο Αποθεραπείας & Αποκατάστασης Φιλοκτήτης, Gestalt Foundation.

Για τις υπόλοιπες δράσεις απασχολησιμότητας του MediterraneanCollege, μπορείτε να ενημερωθείτε στοwww.mc-employability.gr. Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται είτε τηλεφωνικά στο 2108899600 ή απευθείας στο Administration Office (γραφείο 503-5ος όροφος).

Η διοργάνωση εντάσσεται στο πρωτοποριακό και ολοκληρωμένο Σχέδιο Απασχολησιμότητας του MediterraneanCollege (MC-EmployabilityScheme).

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΔΟΘΕΙ

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΓΙΑ ΙΣΧΥΡΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ