Αρχική

employability site SLIDER FINAL

Στο πλαίσιο του Employability Week 2017-18

 

Bιωματικό σεμινάριο Θεατρικού Παιχνιδιού και Δραματοποίησης πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017, από τη Σχολή Επιστημών της Αγωγής του Mediterranean College, στο πλαίσιο του Employability Week 2017-18 του Κολλεγίου.

Εισηγήτρια και εμψυχώτρια του σεμιναρίου ήταν η κα. Ανδρομάχη Παπαδοπούλου, θεατρολόγος και ηθοποιός, με εμπειρία στη θεατρική αγωγή, την καλλιτεχνική εκπαίδευση ενηλίκων και την κατασκευή και εμψύχωση μαριονέττας. Οι φοιτητές που συμμετείχαν στο σεμινάριο είχαν την ευκαιρία να κατανοήσουν την αξία του θεατρικού παιχνιδιού ως εργαλείο έκφρασης, επικοινωνίας αλλά και εκπαίδευσης μέσα από βιωματικές ασκήσεις δραματοποίησης, οι οποίες μπορούν να έχουν εφαρμογή και σε εκπαιδευτικά προγράμματα που αφορούν παιδιά.

Οι επτά (7) Ακαδημαϊκές Σχολές του Mediterranean College παρουσιάζουν το MC-Employability Week 2017-18. Ένα κύκλο εκδηλώσεων, με ελεύθερη είσοδο, πάνω στα πλέον επίκαιρα θέματα της αγοράς εργασίας που στόχο έχει να ενισχύσει την απασχολησιμότητα των φοιτητών και αποφοίτων του Κολλεγίου, βελτιώνοντας παράλληλα το βιογραφικό τους.

Η διοργάνωση εντάσσεται στο πρωτοποριακό και ολοκληρωμένο Σχέδιο Απασχολησιμότητας του Mediterranean College (MC-Employability Scheme).

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ξεκινά ο νέος κύκλος για το Σεμινάριο Δραματοποίησης & Θεατρικού Παιχνιδιού το οποίο προσφέρεται από το Mediterranean Professional Studies (το Κ.Δ.Β.Μ.2 του Mediterranean College).

Το σεμινάριο αποτελείται από έξι (6) θεματικές ενότητες, ξεκινά από το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018 & κάθε Σάββατο 10π.μ.-3μ.μ., με εισηγήτρια την κα. Ανδρομάχη Παπαδοπούλου, Θεατρολόγο & ηθοποιό και έχει στόχο την παροχή θεωρητικής κατάρτισης όσο και πρακτικών δεξιοτήτων στη λειτουργία του Θεατρικού Παιχνιδιού στην Εκπαίδευση αλλά και σε εφαρμογές του ως εκπαιδευτικό εργαλείο στον κάθε επαγγελματικό χώρο, στην εθελοντική εργασία ή στην καθημερινή ζωή.

 

Μεγάλες Ελληνικές & Πολυεθνικές εταιρείες και Οργανισμοί δίνουν ραντεβού την Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019 μεταξύ 10:30 - 20:00 στο 6ο Employability Fair powered by Mediterranean College στο Divani Caravel Hotel (Λ. Βασ. Αλεξάνδρου 2), με στόχο να πραγματοποιήσουν συνεντεύξεις πρόσληψης ή συλλογή βιογραφικών υποψηφίων για κάλυψη μελλοντικών θέσεων, καθώς επίσης και να αναζητήσουν φοιτητές για πρακτική άσκηση.

Στο πλαίσιο της φετινής Έκθεσης Καριέρας θα πραγματοποιηθούν εξειδικευμένα σεμινάρια και ομιλίες, με επίκαιρη θεματολογία από τους κλάδους του Τουρισμού, της Ψυχολογίας, του Management & του Computing, ενώ το ειδικά διαμορφωμένο CV Center θα βοηθάει τους υποψήφιους να δημιουργήσουν ένα αποτελεσματικό βιογραφικό.

Επιπλέον, οι επισκέπτες του 6ου Employability Fair powered by Mediterranean College, συμμετέχουν αυτόματα στην κλήρωση του Κολλεγίου για 1 υποτροφία σε Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα της επιλογής τους*.

Υπενθυμίζεται ότι:

  • Η είσοδος στον εκθεσιακό χώρο και σε όλες τις παράλληλες εκδηλώσεις είναι ελεύθερη για το κοινό και προϋποθέτει τη δήλωση συμμετοχής.
  • Για τους υποψήφιους που έχουν ήδη υποβάλει τη σχετική φόρμα, η συμμετοχή ισχύει και για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής του Employability Fair (Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019).

 

 

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

 

 

Χορηγοί Επικοινωνίας Employability Fair

 

Χορηγοί Έντυπης Επικοινωνίας

 

ETHNOS LOGO-1
NAFT-LOGO2
STENTORAS-final
 

 

Χορηγοί Διαδικτυακής Επικοινωνίας

 

NAFTSITE-LOGO3
Newsbomb
Queen
semifind logo new
JobFind-Career-Portal
eduadvisor logo
Gossip
PSYCHOLOGY-NOW-2
Motherblog
Onmed
Skywalker logo