Αρχική

employability-slider ver3

Στο πλαίσιο του Employability Week 2017-18

 

Εκπαιδευτική Επίσκεψη στο Costa Navarino στην Πύλο πραγματοποίησαν τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου οι φοιτητές της Σχολής Τουρισμού και Φιλοξενίας του Mediterranean College, στο πλαίσιο του Employability Week 2017-18.

Συντονιστής της επίσκεψης ήταν η κυρία Διονυσία Παναγοπούλου, Ακαδημαϊκή Υπεύθυνη της Σχολής Τουρισμού και Φιλοξενίας του Κολλεγίου. Τους φοιτητές υποδέχθηκε η κα. Καλλιόπη Καβαλάρη - HR Training Manager του Ξενοδοχείου και μαζί επισκέφθηκαν τα επιμέρους τμήματα του ξενοδοχείου (F&B, Banquet, Reservations & Front Office, εξωτερικοί χώροι). Η κα. Kαβαλάρη ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για τα επιμέρους τμήματα του συγκροτήματος, ενώ τους πληροφόρησε για τη λειτουργία ενός εκ των μεγαλύτερων συγκροτημάτων φιλοξενίας στην Ελλάδα, την πώληση της Starwood Management & Starwood Franchise στην Marriot, καθώς και την επιτυχή λειτουργία των 23 επισιτιστικών Τμημάτων.

Στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής επίσκεψης, οι φοιτητές της Σχολής Τουρισμού και Φιλοξενίας του Mediterranean College παρακολούθησαν στις 20-21 Νοεμβρίου το 7ο Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας, ένα επιμορφωτικό σεμινάριο με εισηγήσεις από καταξιωμένους επαγγελματίες του κλάδου, σε θέματα που αφορούν τον Τουρισμό, τον Επισιτισμό, τη Γαστρονομία και την Ευεξία. Ενδεικτικά αναφέρουμε τον κο. Ιωάννη Ρέτσο, Πρόεδρο του ΣΕΤΕ, την κα Έλενα Γκίκα, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Costa Navarino, τον Δόκτωρα Ιωάννη Καλογεράκη Διευθύνοντα Σύμβουλο της JMK και πλήθος άλλων διακεκριμένων ομιλητών.

Οι επτά (7) Ακαδημαϊκές Σχολές του Mediterranean College παρουσιάζουν το MC-Employability Week 2017-18. Ένα κύκλο εκδηλώσεων, με ελεύθερη είσοδο, πάνω στα πλέον επίκαιρα θέματα της αγοράς εργασίας που στόχο έχει να ενισχύσει την απασχολησιμότητα των φοιτητών και αποφοίτων του Κολλεγίου, βελτιώνοντας παράλληλα το βιογραφικό τους.

Η διοργάνωση εντάσσεται στο πρωτοποριακό και ολοκληρωμένο Σχέδιο Απασχολησιμότητας του Mediterranean College (MC-Employability Scheme).

Το Employability Fair powered by Mediterranean College πόλος έλξης για χιλιάδες ενδιαφερόμενους!

Περισσότερους από 1500 επισκέπτες υποδέχθηκε στην 6η χρονιά της διεξαγωγής του το Employability Fair powered by Mediterranean College, το οποίο έλαβε χώρα την Τρίτη 29 Ιανουαρίου στο Ξενοδοχείο Divani Caravel, με τη συμμετοχή 36 Ελληνικών, Πολυεθνικών Εταιριών και Οργανισμών από τους τομείς του εμπορίου, της συμβουλευτικής, του management, των τηλεπικοινωνιών, του τουρισμού, της τεχνολογίας, της πληροφορικής & των ασφαλειών:

Adecco, Affidea, Agrino, Aldemar Resorts, Algoos Study work & Travel, College Link, Cosmote-EValue, Excellentia, Famar, TGI-Fridays, GameSpace, Grecotel, IASIS, Ikos Resorts, Interamerican, Ison Psychometrica, Leroy-Merlin, Mediatel, Mellon Technologies, MetLife, Mitsis Hotels, Mykonos Panormos Villas, NN Hellas, Nuga Medical Co Ltd, Plaisio, Praktiker, Sani Resorts, Space Ηellas, TUI, Wyndham Grand Athens Hotel, Wurth Hellas, YES Hotels, Αγκαλιά, Εθνική Ασφαλιστική, OTE Όμιλος Εταιριών, Hotel Brain.

Υψηλό επίπεδο κατάρτισης, στοχευμένη αναζήτηση θέσεων εργασίας, ενδιαφερόμενοι που ήρθαν σε interview εργασίας παρουσιάζοντας ένα επαγγελματικό προφίλ στους υποψήφιους εργοδότες τους, βιογραφικά που ανέδειξαν ένα ευρύ φάσμα γνώσεων και δεξιοτήτων.

Μια πρωτοβουλία που πρέπει να συνεχίσει στα χρόνια που έπονται και να αποτελέσει παράδειγμα για ανάλογες δράσεις απασχολησιμότητας από άλλους εκπαιδευτικούς φορείς.

Αυτές ήταν σε γενικές γραμμές οι εντυπώσεις των εκπροσώπων-επαγγελματιών των εταιριών που συμμετείχαν στο Employability Fair τόσο για τους ενδιαφερόμενους που τις επισκέφθηκαν όσο και για τη διοργάνωση-θεσμός που από το 2013 καθιέρωσε το Mediterranean College.

Οι επισκέπτες του Fair είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν συνεντεύξεις με εταιρίες της επιλογής τους, να αξιοποιήσουν τις δωρεάν υπηρεσίες συμβουλευτικής σταδιοδρομίας που παρείχε η εταιρία Manpowergroup στο ειδικά διαμορφωμένο CV CENTER αλλά και να παρακολουθήσουν εξειδικευμένα σεμινάρια και ομιλίες, με επίκαιρη θεματολογία από τους κλάδους του Τουρισμού, της Ψυχολογίας, του Management και της Τεχνολογίας.

 

 

 

Χορηγοί Επικοινωνίας Employability Fair

 

Χορηγοί Έντυπης Επικοινωνίας

 

ETHNOS LOGO-1
NAFT-LOGO2
STENTORAS-final
 

 

Χορηγοί Διαδικτυακής Επικοινωνίας

 

NAFTSITE-LOGO3
Newsbomb
Queen
semifind logo new
JobFind-Career-Portal
eduadvisor logo
Gossip
PSYCHOLOGY-NOW-2
Motherblog
Onmed
Skywalker logo