Αρχική

employability site SLIDER FINAL

Στο πλαίσιο του Employability Week 2017-18

 

Εκπαιδευτική Επίσκεψη στο Costa Navarino στην Πύλο πραγματοποίησαν τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου οι φοιτητές της Σχολής Τουρισμού και Φιλοξενίας του Mediterranean College, στο πλαίσιο του Employability Week 2017-18.

Συντονιστής της επίσκεψης ήταν η κυρία Διονυσία Παναγοπούλου, Ακαδημαϊκή Υπεύθυνη της Σχολής Τουρισμού και Φιλοξενίας του Κολλεγίου. Τους φοιτητές υποδέχθηκε η κα. Καλλιόπη Καβαλάρη - HR Training Manager του Ξενοδοχείου και μαζί επισκέφθηκαν τα επιμέρους τμήματα του ξενοδοχείου (F&B, Banquet, Reservations & Front Office, εξωτερικοί χώροι). Η κα. Kαβαλάρη ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για τα επιμέρους τμήματα του συγκροτήματος, ενώ τους πληροφόρησε για τη λειτουργία ενός εκ των μεγαλύτερων συγκροτημάτων φιλοξενίας στην Ελλάδα, την πώληση της Starwood Management & Starwood Franchise στην Marriot, καθώς και την επιτυχή λειτουργία των 23 επισιτιστικών Τμημάτων.

Στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής επίσκεψης, οι φοιτητές της Σχολής Τουρισμού και Φιλοξενίας του Mediterranean College παρακολούθησαν στις 20-21 Νοεμβρίου το 7ο Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας, ένα επιμορφωτικό σεμινάριο με εισηγήσεις από καταξιωμένους επαγγελματίες του κλάδου, σε θέματα που αφορούν τον Τουρισμό, τον Επισιτισμό, τη Γαστρονομία και την Ευεξία. Ενδεικτικά αναφέρουμε τον κο. Ιωάννη Ρέτσο, Πρόεδρο του ΣΕΤΕ, την κα Έλενα Γκίκα, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Costa Navarino, τον Δόκτωρα Ιωάννη Καλογεράκη Διευθύνοντα Σύμβουλο της JMK και πλήθος άλλων διακεκριμένων ομιλητών.

Οι επτά (7) Ακαδημαϊκές Σχολές του Mediterranean College παρουσιάζουν το MC-Employability Week 2017-18. Ένα κύκλο εκδηλώσεων, με ελεύθερη είσοδο, πάνω στα πλέον επίκαιρα θέματα της αγοράς εργασίας που στόχο έχει να ενισχύσει την απασχολησιμότητα των φοιτητών και αποφοίτων του Κολλεγίου, βελτιώνοντας παράλληλα το βιογραφικό τους.

Η διοργάνωση εντάσσεται στο πρωτοποριακό και ολοκληρωμένο Σχέδιο Απασχολησιμότητας του Mediterranean College (MC-Employability Scheme).

 

Μεγάλες Ελληνικές & Πολυεθνικές εταιρείες και Οργανισμοί δίνουν ραντεβού την Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019 μεταξύ 10:30 - 20:00 στο 6ο Employability Fair powered by Mediterranean College στο Divani Caravel Hotel (Λ. Βασ. Αλεξάνδρου 2), με στόχο να πραγματοποιήσουν συνεντεύξεις πρόσληψης ή συλλογή βιογραφικών υποψηφίων για κάλυψη μελλοντικών θέσεων, καθώς επίσης και να αναζητήσουν φοιτητές για πρακτική άσκηση.

Στο πλαίσιο της φετινής Έκθεσης Καριέρας θα πραγματοποιηθούν εξειδικευμένα σεμινάρια και ομιλίες, με επίκαιρη θεματολογία από τους κλάδους του Τουρισμού, της Ψυχολογίας, του Management & του Computing, ενώ το ειδικά διαμορφωμένο CV Center θα βοηθάει τους υποψήφιους να δημιουργήσουν ένα αποτελεσματικό βιογραφικό.

Επιπλέον, οι επισκέπτες του 6ου Employability Fair powered by Mediterranean College, συμμετέχουν αυτόματα στην κλήρωση του Κολλεγίου για 1 υποτροφία σε Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα της επιλογής τους*.

Υπενθυμίζεται ότι:

  • Η είσοδος στον εκθεσιακό χώρο και σε όλες τις παράλληλες εκδηλώσεις είναι ελεύθερη για το κοινό και προϋποθέτει τη δήλωση συμμετοχής.
  • Για τους υποψήφιους που έχουν ήδη υποβάλει τη σχετική φόρμα, η συμμετοχή ισχύει και για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής του Employability Fair (Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019).

 

 

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

 

 

Χορηγοί Επικοινωνίας Employability Fair

 

Χορηγοί Έντυπης Επικοινωνίας

 

ETHNOS LOGO-1
NAFT-LOGO2
STENTORAS-final
 

 

Χορηγοί Διαδικτυακής Επικοινωνίας

 

NAFTSITE-LOGO3
Newsbomb
Queen
semifind logo new
JobFind-Career-Portal
eduadvisor logo
Gossip
PSYCHOLOGY-NOW-2
Motherblog
Onmed
Skywalker logo