Νέα - Ανακοινώσεις

20180507-employability-slider

Νέα - Ανακοινώσεις

Εκπαιδευτική Επίσκεψη στο Costa Navarino & Συμμετοχή στο 7ο Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας

Στο πλαίσιο του Employability Week 2017-18

 

Εκπαιδευτική Επίσκεψη στο Costa Navarino στην Πύλο πραγματοποίησαν τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου οι φοιτητές της Σχολής Τουρισμού και Φιλοξενίας του Mediterranean College, στο πλαίσιο του Employability Week 2017-18.

Συντονιστής της επίσκεψης ήταν η κυρία Διονυσία Παναγοπούλου, Ακαδημαϊκή Υπεύθυνη της Σχολής Τουρισμού και Φιλοξενίας του Κολλεγίου. Τους φοιτητές υποδέχθηκε η κα. Καλλιόπη Καβαλάρη - HR Training Manager του Ξενοδοχείου και μαζί επισκέφθηκαν τα επιμέρους τμήματα του ξενοδοχείου (F&B, Banquet, Reservations & Front Office, εξωτερικοί χώροι). Η κα. Kαβαλάρη ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για τα επιμέρους τμήματα του συγκροτήματος, ενώ τους πληροφόρησε για τη λειτουργία ενός εκ των μεγαλύτερων συγκροτημάτων φιλοξενίας στην Ελλάδα, την πώληση της Starwood Management & Starwood Franchise στην Marriot, καθώς και την επιτυχή λειτουργία των 23 επισιτιστικών Τμημάτων.

Στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής επίσκεψης, οι φοιτητές της Σχολής Τουρισμού και Φιλοξενίας του Mediterranean College παρακολούθησαν στις 20-21 Νοεμβρίου το 7ο Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας, ένα επιμορφωτικό σεμινάριο με εισηγήσεις από καταξιωμένους επαγγελματίες του κλάδου, σε θέματα που αφορούν τον Τουρισμό, τον Επισιτισμό, τη Γαστρονομία και την Ευεξία. Ενδεικτικά αναφέρουμε τον κο. Ιωάννη Ρέτσο, Πρόεδρο του ΣΕΤΕ, την κα Έλενα Γκίκα, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Costa Navarino, τον Δόκτωρα Ιωάννη Καλογεράκη Διευθύνοντα Σύμβουλο της JMK και πλήθος άλλων διακεκριμένων ομιλητών.

Οι επτά (7) Ακαδημαϊκές Σχολές του Mediterranean College παρουσιάζουν το MC-Employability Week 2017-18. Ένα κύκλο εκδηλώσεων, με ελεύθερη είσοδο, πάνω στα πλέον επίκαιρα θέματα της αγοράς εργασίας που στόχο έχει να ενισχύσει την απασχολησιμότητα των φοιτητών και αποφοίτων του Κολλεγίου, βελτιώνοντας παράλληλα το βιογραφικό τους.

Η διοργάνωση εντάσσεται στο πρωτοποριακό και ολοκληρωμένο Σχέδιο Απασχολησιμότητας του Mediterranean College (MC-Employability Scheme).