Αρχική

employability site SLIDER NEW

 

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών του Mediterranean College στην 10η εβδομάδα Απασχολησιμότητας (MC-EmployabilityWeek 2017-18) που διοργάνωσε το 1ο Αγγλόφωνο Ιδιωτικό Κολλέγιο στην Ελλάδα, στις εγκαταστάσεις του στην Αθήνα (20/11-1/12/17) και στη Θεσσαλονίκη (5-8/12/17).

Ομιλίες εξειδικευμένων στελεχών επιχειρήσεων, σεμινάρια και workshops πάνω στα πλέον επίκαιρα θέματα της αγοράς εργασίας, εκπαιδευτικές επισκέψεις σε εγκαταστάσεις μεγάλων Ξενοδοχειακών μονάδων, Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, Ιδρυμάτων. Ένας κύκλος εκδηλώσεων που στόχο είχε να ενισχύσει την απασχολησιμότητα  των φοιτητών και αποφοίτων του Κολλεγίου, βελτιώνοντας παράλληλα το βιογραφικό τους, μέσω των Βεβαιώσεων Παρακολούθησης που χορηγήθηκαν στους συμμετέχοντες.  

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 25 στοχευμένες δράσεις επαγγελματικού προσανατολισμού σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ειδικά σχεδιασμένες για τους τομείς σπουδών του Κολλεγίου: Διοίκησης Επιχειρήσεων, Τουρισμού και Φιλοξενίας, Πληροφορικής, Μηχανικών, Ψυχολογίας, Επιστημών της Αγωγής & Επαγγελμάτων Υγείας.

Για μια ακόμη φορά, κορυφαίες εταιρίες και οργανισμοί στήριξαν το MC-EmployabilityWeek 2017-18 του Mediterranean College, όπως οι: Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία, LMW Consulting, British Council Greece, Regeneration, PMI Greece Chapter, Genesis Coaching, Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας, Costa Navarino, Αναρρωτήριο Πεντέλης, Θεματικό Πάρκο Ευγένιου Τριβιζά, Ιππικός Όμιλος Βαρυμπόμπης, Κέντρο Αποθεραπείας & Αποκατάστασης Φιλοκτήτης,  Gestalt Foundation, Trainee Rescue Team, Express Publishing, Online Courses & Σεμινάρια Συμβουλευτικής Καριέρας LidCompass, Εταιρία πληροφορικής - web hosting ip.gr.

 Η Εβδομάδα Απασχολησιμότητας (MC-Employability Week 2017-18) εντάσσεται στο πρωτοποριακό και ολοκληρωμένο Σχέδιο Απασχολησιμότητας του Mediterranean College (MC-Employability Scheme).

Σκοπός του EmployabilityWeek είναι να ενισχύσει τις επαγγελματικές δεξιότητες των φοιτητών και αποφοίτων του Mediterranean College και να τους προετοιμάσει για την είσοδό τους στη σύγχρονη απαιτητική αγορά εργασίας.

 

Εκδηλώσεις Αθήνας – Φωτογραφικό υλικό

 

coaching1
costa-navarino
gestalt2
ippikos-omilos-barympomphs
pikpa-pentelis
psifiaki-tv
regeneration-project
theatriko-paixnidi
trivizas

 

 

 

Εκδηλώσεις Θεσσαλονίκης – Φωτογραφικό υλικό

 

1
2
3
4
5
 
 
 
 

 

 

Μεγάλες Ελληνικές & Πολυεθνικές εταιρείες και Οργανισμοί δίνουν ραντεβού την Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019 μεταξύ 10:30 - 20:00 στο 6ο Employability Fair powered by Mediterranean College στο Divani Caravel Hotel (Λ. Βασ. Αλεξάνδρου 2), με στόχο να πραγματοποιήσουν συνεντεύξεις πρόσληψης ή συλλογή βιογραφικών υποψηφίων για κάλυψη μελλοντικών θέσεων, καθώς επίσης και να αναζητήσουν φοιτητές για πρακτική άσκηση.

Στο πλαίσιο της φετινής Έκθεσης Καριέρας θα πραγματοποιηθούν εξειδικευμένα σεμινάρια και ομιλίες, με επίκαιρη θεματολογία από τους κλάδους του Τουρισμού, της Ψυχολογίας, του Management & του Computing, ενώ το ειδικά διαμορφωμένο CV Center θα βοηθάει τους υποψήφιους να δημιουργήσουν ένα αποτελεσματικό βιογραφικό.

Επιπλέον, οι επισκέπτες του 6ου Employability Fair powered by Mediterranean College, συμμετέχουν αυτόματα στην κλήρωση του Κολλεγίου για 1 υποτροφία σε Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα της επιλογής τους*.

Υπενθυμίζεται ότι:

  • Για τις εταιρείες που δεν μπόρεσαν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους, η υποβολή της ειδικής φόρμας μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά το αργότερο έως τις 14 Δεκεμβρίου 2018.
  • Η είσοδος στον εκθεσιακό χώρο και σε όλες τις παράλληλες εκδηλώσεις είναι ελεύθερη για το κοινό και προϋποθέτει τη δήλωση συμμετοχής.
  • Για τους υποψήφιους που έχουν ήδη υποβάλει τη σχετική φόρμα, η συμμετοχή ισχύει και για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής του Employability Fair (Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019).

 

 

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

 

 

Χορηγοί Επικοινωνίας Employability Fair

 

Χορηγοί Έντυπης Επικοινωνίας

 

ETHNOS LOGO-1
NAFT-LOGO2
STENTORAS-final
 

 

Χορηγοί Διαδικτυακής Επικοινωνίας

 

NAFTSITE-LOGO3
Newsbomb
Queen
semifind logo new
JobFind-Career-Portal
eduadvisor logo
Gossip
PSYCHOLOGY-NOW-2
Motherblog
Onmed
Skywalker logo