Αρχική

employability-slider ver3

 

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών του Mediterranean College στην 10η εβδομάδα Απασχολησιμότητας (MC-EmployabilityWeek 2017-18) που διοργάνωσε το 1ο Αγγλόφωνο Ιδιωτικό Κολλέγιο στην Ελλάδα, στις εγκαταστάσεις του στην Αθήνα (20/11-1/12/17) και στη Θεσσαλονίκη (5-8/12/17).

Ομιλίες εξειδικευμένων στελεχών επιχειρήσεων, σεμινάρια και workshops πάνω στα πλέον επίκαιρα θέματα της αγοράς εργασίας, εκπαιδευτικές επισκέψεις σε εγκαταστάσεις μεγάλων Ξενοδοχειακών μονάδων, Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, Ιδρυμάτων. Ένας κύκλος εκδηλώσεων που στόχο είχε να ενισχύσει την απασχολησιμότητα  των φοιτητών και αποφοίτων του Κολλεγίου, βελτιώνοντας παράλληλα το βιογραφικό τους, μέσω των Βεβαιώσεων Παρακολούθησης που χορηγήθηκαν στους συμμετέχοντες.  

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 25 στοχευμένες δράσεις επαγγελματικού προσανατολισμού σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ειδικά σχεδιασμένες για τους τομείς σπουδών του Κολλεγίου: Διοίκησης Επιχειρήσεων, Τουρισμού και Φιλοξενίας, Πληροφορικής, Μηχανικών, Ψυχολογίας, Επιστημών της Αγωγής & Επαγγελμάτων Υγείας.

Για μια ακόμη φορά, κορυφαίες εταιρίες και οργανισμοί στήριξαν το MC-EmployabilityWeek 2017-18 του Mediterranean College, όπως οι: Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία, LMW Consulting, British Council Greece, Regeneration, PMI Greece Chapter, Genesis Coaching, Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας, Costa Navarino, Αναρρωτήριο Πεντέλης, Θεματικό Πάρκο Ευγένιου Τριβιζά, Ιππικός Όμιλος Βαρυμπόμπης, Κέντρο Αποθεραπείας & Αποκατάστασης Φιλοκτήτης,  Gestalt Foundation, Trainee Rescue Team, Express Publishing, Online Courses & Σεμινάρια Συμβουλευτικής Καριέρας LidCompass, Εταιρία πληροφορικής - web hosting ip.gr.

 Η Εβδομάδα Απασχολησιμότητας (MC-Employability Week 2017-18) εντάσσεται στο πρωτοποριακό και ολοκληρωμένο Σχέδιο Απασχολησιμότητας του Mediterranean College (MC-Employability Scheme).

Σκοπός του EmployabilityWeek είναι να ενισχύσει τις επαγγελματικές δεξιότητες των φοιτητών και αποφοίτων του Mediterranean College και να τους προετοιμάσει για την είσοδό τους στη σύγχρονη απαιτητική αγορά εργασίας.

 

Εκδηλώσεις Αθήνας – Φωτογραφικό υλικό

 

coaching1
costa-navarino
gestalt2
ippikos-omilos-barympomphs
pikpa-pentelis
psifiaki-tv
regeneration-project
theatriko-paixnidi
trivizas

 

 

 

Εκδηλώσεις Θεσσαλονίκης – Φωτογραφικό υλικό

 

1
2
3
4
5
 
 
 
 

 

Το Employability Fair powered by Mediterranean College πόλος έλξης για χιλιάδες ενδιαφερόμενους!

Περισσότερους από 1500 επισκέπτες υποδέχθηκε στην 6η χρονιά της διεξαγωγής του το Employability Fair powered by Mediterranean College, το οποίο έλαβε χώρα την Τρίτη 29 Ιανουαρίου στο Ξενοδοχείο Divani Caravel, με τη συμμετοχή 36 Ελληνικών, Πολυεθνικών Εταιριών και Οργανισμών από τους τομείς του εμπορίου, της συμβουλευτικής, του management, των τηλεπικοινωνιών, του τουρισμού, της τεχνολογίας, της πληροφορικής & των ασφαλειών:

Adecco, Affidea, Agrino, Aldemar Resorts, Algoos Study work & Travel, College Link, Cosmote-EValue, Excellentia, Famar, TGI-Fridays, GameSpace, Grecotel, IASIS, Ikos Resorts, Interamerican, Ison Psychometrica, Leroy-Merlin, Mediatel, Mellon Technologies, MetLife, Mitsis Hotels, Mykonos Panormos Villas, NN Hellas, Nuga Medical Co Ltd, Plaisio, Praktiker, Sani Resorts, Space Ηellas, TUI, Wyndham Grand Athens Hotel, Wurth Hellas, YES Hotels, Αγκαλιά, Εθνική Ασφαλιστική, OTE Όμιλος Εταιριών, Hotel Brain.

Υψηλό επίπεδο κατάρτισης, στοχευμένη αναζήτηση θέσεων εργασίας, ενδιαφερόμενοι που ήρθαν σε interview εργασίας παρουσιάζοντας ένα επαγγελματικό προφίλ στους υποψήφιους εργοδότες τους, βιογραφικά που ανέδειξαν ένα ευρύ φάσμα γνώσεων και δεξιοτήτων.

Μια πρωτοβουλία που πρέπει να συνεχίσει στα χρόνια που έπονται και να αποτελέσει παράδειγμα για ανάλογες δράσεις απασχολησιμότητας από άλλους εκπαιδευτικούς φορείς.

Αυτές ήταν σε γενικές γραμμές οι εντυπώσεις των εκπροσώπων-επαγγελματιών των εταιριών που συμμετείχαν στο Employability Fair τόσο για τους ενδιαφερόμενους που τις επισκέφθηκαν όσο και για τη διοργάνωση-θεσμός που από το 2013 καθιέρωσε το Mediterranean College.

Οι επισκέπτες του Fair είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν συνεντεύξεις με εταιρίες της επιλογής τους, να αξιοποιήσουν τις δωρεάν υπηρεσίες συμβουλευτικής σταδιοδρομίας που παρείχε η εταιρία Manpowergroup στο ειδικά διαμορφωμένο CV CENTER αλλά και να παρακολουθήσουν εξειδικευμένα σεμινάρια και ομιλίες, με επίκαιρη θεματολογία από τους κλάδους του Τουρισμού, της Ψυχολογίας, του Management και της Τεχνολογίας.

 

 

 

Χορηγοί Επικοινωνίας Employability Fair

 

Χορηγοί Έντυπης Επικοινωνίας

 

ETHNOS LOGO-1
NAFT-LOGO2
STENTORAS-final
 

 

Χορηγοί Διαδικτυακής Επικοινωνίας

 

NAFTSITE-LOGO3
Newsbomb
Queen
semifind logo new
JobFind-Career-Portal
eduadvisor logo
Gossip
PSYCHOLOGY-NOW-2
Motherblog
Onmed
Skywalker logo