Ομιλίες για τη Φυσιολογία, την Παθοφυσιολογία & τη Στατιστική στις Επιστήμες Υγείας, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Απασχολησιμότητας

Τρία σημαντικά guest lectures παρακολούθησαν οι φοιτητές του προγράμματος BSc (Hons) Physiotherapy, το οποίο προσφέρεται από τη Σχολή Επιστημών Υγείας & Αθλητισμού, του Mediterranean College, στο πλαίσιο του Employability Week 2019.

Γευστική Δοκιμή Ελληνικών Τυριών

Το συντονισμό της γευστικής δοκιμής Ελληνικών τυριών (Σχεδιασμός, Οργάνωση, Υλοποίηση) ανέλαβαν οι δευτεροετείς  φοιτητές της Σχολής Τουρισμού & Φιλοξενίας του Mediterranean College, οι οποίοι και συμμετείχαν την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019, στο event, στο πλαίσιο του μαθήματος «Planning and Leading in Events Operations».

Guest Lecture: «Κατανοώντας το διεθνές ναυτιλιακό οικοσύστημα»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019, το Guest Lecture με θέμα: «Κατανοώντας το διεθνές ναυτιλιακό οικοσύστημα» από την κα. Μαρία Μπούλου, Technical & Spares Coordinator, Prosperity Bay Shipping Co. Ltd. Η εκδήλωση έλαβε χώρα με ευθύνη της Σχολής Ναυτιλιακών Σπουδών του Mediterranean College, στο πλαίσιο του Employability Week 2019.

Προοπτικές καριέρας στο χώρο της Ναυτιλίας & του Digital Marketing

Δύο σημαντικές ομιλίες παρακολούθησαν οι φοιτητές των προγραμμάτων BA (Hons) Business Management & BA (Hons) Business Management (Shipping), τα οποία προσφέρονται από τις Σχολές Διοίκησης Επιχειρήσεων & Ναυτιλιακών Σπουδών αντίστοιχα, του Mediterranean College, στο πλαίσιο του Employability Week 2019.

Social Media: Ένας δρόμος που οδηγεί σε μια θέση εργασίας

Μια ενδιαφέρουσα ομιλία για τη σημασία των social media στην αναζήτηση υποψηφίων για θέσεις εργασίας, τόσο από τις εταιρείες όσο και από τους headhunters, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019, από τη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Mediterranean College, στο πλαίσιο του Employability Week 2019