Ομιλία «Η συμβολή των ακαδημαϊκών δεξιοτήτων στη βελτίωση της εργασίας»

Με τη συμμετοχή πολλών φοιτητών της Σχολής Επιστημών της Αγωγής του Mediterranean College Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019, η Ομιλία της Δόκτορος Πασχαλιάς Ναθαναήλ, Φιλολόγου - Παιδαγωγού, Lecturer MC με θέμα: «Η συμβολή των ακαδημαϊκών δεξιοτήτων στη βελτίωση της εργασίας», στο πλαίσιο του Employability Week 2019.

Στην ομιλία της η κα Ναθαναήλ ανέλυσε - μεταξύ άλλων - τη σπουδαιότητα των ακαδημαϊκών δεξιοτήτων που στόχο έχουν να επανδρώσουν τον επαγγελματία εκπαιδευτικό στους χώρους εργασίας του. Η σημασία των ακαδημαϊκών δεξιοτήτων υπογραμμίστηκε τόσο για την ενίσχυση του βιογραφικού σημειώματος, όσο και για την υπερίσχυση του εργαζομένου στην ανταγωνιστική αγορά εργασίας.

Guest lectures & Ομιλίες εξειδικευμένων στελεχών, Workshops & Fora με επίκαιρη θεματολογία της αγοράς εργασίας, καθώς και Εκπαιδευτικές Επισκέψεις σε εγκαταστάσεις επιχειρήσεων, σωματείων & θεραπευτικών συλλόγων, είναι κάποιες από τις δράσεις της Εβδομάδας Απασχολησιμότητας (Employability Week) που πραγματοποιεί το Mediterranean College σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη. Στόχος των εκδηλώσεων είναι η ενίσχυση της απασχολησιμότητας και η βελτίωση του βιογραφικού των φοιτητών και αποφοίτων του Κολλεγίου.

Η Εβδομάδα Απασχολησιμότητας εντάσσεται στο πρωτοποριακό και ολοκληρωμένο Σχέδιο Απασχολησιμότητας του Mediterranean College (MC-Employability Scheme).