Εκπαιδευτική Επίσκεψη στο Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας

Οι δευτεροετείς φοιτητές Προσχολικής Αγωγής της Σχολής Επιστημών της Αγωγής του Mediterranean College επισκέφθηκαν το Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού (ΙΥΠ) και συγκεκριμένα στη Διεύθυνση Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας, στο πλαίσιο του μαθήματος «Child Protection». Η εκδήλωση έλαβε χώρα την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019, στο πλαίσιο του Employability Week 2019.

Τις φοιτήτριες συνόδευσε η διδάσκουσα του μαθήματος κ. Ευαγγελία Τσερπέλη. Οι φοιτήτριες ενημερώθηκαν για τις δράσεις της Διεύθυνσης Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας και για το ισχύον  πλαίσιο (νομοθεσία, πρωτόκολλα συνεργασίας κλπ.) σε ό,τι αφορά την παιδική κακοποίηση και είχαν την ευκαιρία να υποβάλουν ερωτήσεις.

Guest lectures & Ομιλίες εξειδικευμένων στελεχών, Workshops & Fora με επίκαιρη θεματολογία της αγοράς εργασίας, καθώς και Εκπαιδευτικές Επισκέψεις  σε εγκαταστάσεις επιχειρήσεων, σωματείων & θεραπευτικών συλλόγων, είναι κάποιες από τις δράσεις της Εβδομάδας Απασχολησιμότητας (Employability Week) που πραγματοποιεί το Mediterranean College σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη. Στόχος των εκδηλώσεων είναι η ενίσχυση της απασχολησιμότητας και η βελτίωση του βιογραφικού των φοιτητών και αποφοίτων του Κολλεγίου.

Η Εβδομάδα Απασχολησιμότητας εντάσσεται στο πρωτοποριακό και ολοκληρωμένο Σχέδιο Απασχολησιμότητας του Mediterranean College (MC-Employability Scheme).