Γευστική Δοκιμή Ελληνικών Τυριών

Το συντονισμό της γευστικής δοκιμής Ελληνικών τυριών (Σχεδιασμός, Οργάνωση, Υλοποίηση) ανέλαβαν οι δευτεροετείς  φοιτητές της Σχολής Τουρισμού & Φιλοξενίας του Mediterranean College, οι οποίοι και συμμετείχαν την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019, στο event, στο πλαίσιο του μαθήματος «Planning and Leading in Events Operations».

Στην εκδήλωση- η οποία εντάσσεται στο πρόγραμμα της Σχολής, για το Employability Week 2019- παρουσιάστηκαν τυπικά ελληνικά τυριά όπως Γραβιέρες, Μανούρι, Ανθότυρο και Φέτα και αναλύθηκαν τα κυριότερα χαρακτηριστικά τους.

Στους φοιτητές μίλησε ο κ. Δημήτρης Παπανικολάου, Καθηγητής της Σχολής και μαζί μελέτησαν τον τόπο προέλευσης των τυριών και σκιαγράφησαν πρωτίστως τις ιδιότητες που διακρίνουν το καθένα και πώς αυτές αναζητούνται κατά την διάρκεια της γευστικής δοκιμής.

Guest lectures & Ομιλίες εξειδικευμένων στελεχών, Workshops & Fora με επίκαιρη θεματολογία της αγοράς εργασίας, καθώς και Εκπαιδευτικές Επισκέψεις  σε εγκαταστάσεις επιχειρήσεων, σωματείων & θεραπευτικών συλλόγων, είναι κάποιες από τις δράσεις της Εβδομάδας Απασχολησιμότητας (Employability Week) που πραγματοποιεί το Mediterranean College σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη. Στόχος των εκδηλώσεων είναι η ενίσχυση της απασχολησιμότητας και η βελτίωση του βιογραφικού των φοιτητών και αποφοίτων του Κολλεγίου.

Η Εβδομάδα Απασχολησιμότητας εντάσσεται στο πρωτοποριακό και ολοκληρωμένο Σχέδιο Απασχολησιμότητας του Mediterranean College (MC-Employability Scheme).